Els nostres objectius

  1. Produir teatre interactiu en anglès d’alta qualitat i contacontes dinàmics.
  2. Oferir obres adaptades a les diferents edats, nivells i interessos dels estudiants.
  3. Incloure i treballar temes d’interès social com el “bullying”, el reciclatge, la multiculturalitat, la pressió de grup, bons hàbits,etc.
  4. Fer que l’aprenentatge de l’anglès sigui una experiència divertida, participativa i enriquidora.

COM FUNCIONEM

Espectacles 100% en anglès

L’objectiu d’ajudar els alumnes a aprendre anglès a través del teatre. Des del 2003 fem espectacles 100% en anglès per tot Catalunya, el País Basc i Galícia.

Material pedagògic

Facilitem material pedagògic per treballar les obres amb exercicis creats per professors d’anglès qualificats I els àudios i cançons. Treballem amb músics professionals en la creació de cançons especialment dissenyades pels nostres espectacles d’infantil i primària.

Vocabulari i temàtica

El vocabulari i la temàtica de les nostres obres ha estat escollit meticulosament i es realitza a mida del nivell i edat dels alumnes. Els nostres actors vocalitzen amb claredat i fan servir la repetició i els elements visuals per ajudar els estudiants a entendre  la trama. L’audiència participa molt sovint als espectacles, afegint-hi un punt extra de diversió. Fem servir música, ball i titelles per enriquir l’experiència

Formats d’obra

Tenim dos formats d’obra: shows petits amb un actor o dos depenent del show (per a grups de 60-80 alumnes) i shows grans amb tres actors (per a grups d’uns 160 alumnes).

 

Ens desplacem a les escoles o a l’espai triat per fer els espectacles i només demanem un mínim de requisits tècnics d’espai i accés a corrent elèctric per poder endollar els nostres aparells de música i llum

 

Shows grans: ela actors necessiten al menys un hora per muntar, una taula i quatre cadires. L’espai ha de ser de com a mínim 6x4m. (teatre o gimnàs).

 

Shows petits: els actors necessiten 30 minuts per muntar, una taula i una  cadira.

 

L’espai ha de ser de com a mínim 4x3m. (gimnàs o aula).

Contacta’ns per saber els nostres preus i descomptes.