TEL / FAX

(+34) 93 221 22 90 / (+34) 93 309 31 93

E-MAIL

contact@bluemangotheatre.com

ADREÇA

C. Sepúlveda 53, Local 2 08015, Barcelona

PER A ACTORS:

Acceptem només el CV d’actors de nivell d’anglès nadiu, amb un permís de treball per a Espanya. Una llicència de conduir vàlida i coneixement d’espanyol / català és un avantatge!

Si compleixes tots aquests requisits, si us plau envia’ns el teu CV (En Anglès) i una foto a:  contact@bluemangotheatre.com

Contacta’ns

Abans d'enviar-nos el teu missatge has de llegir i acceptar la Política de Privacidad

[recaptcha size:compact]

Responsable: Spinderella Productions S.L,. Ubicat a: Carrer Pujades 77, 3er 6/8A 08005 Barcelona. Finalitat: la recollida i tractament de les seves dades és per l´enviament de nous continguts I informació que pugui interessar-li i l´atenció de les consultes i sol.licituts que es plantegin sobre els nostres serveis. Per cap motiu es fa enviament de SPAM. Legitimació: el seu consentiment inequívoc i informat. Destinataris: els propis empleats de Spinderella Productions S.L. en el cumpliment de les seves funcions. Els proveïdors de Spinderella Productions S.L. que intervenguin en la prestació del serveis, en el cas que allò fos necessari per la prestació del mateixos, com serveis de presència a l´Internet, Cloud Computing o solucions avançades d´infraestructura tecnològica. El nostre proveïdor de Hosting gestionat és ARSYS INTERNET S.L.U., el qual allotjarà les dades facilitades en els seus servidors ubicats al Carrer Chile, 54  -26007 Logroño, La Rioja, Espanya amb NIF B85294916. Veure política de protecció de dades d´Arsys Internet S.L.U. Drets: En qualsevol moment i prenent com a base el RGPD, vostè com usuari pot exercir els seus drets ARCO (accedir, rectificar, limitar i suprimir dades). A més de poder fer ús del dret a la portabilitat de dades, limitació del tractament i oblit en els termes establerts a la legislació vigent.